Lessen

Yoga

Yoga stimuleert de connectie tussen lichaam en geest door het uitvoeren van dynamische en krachtige Yoga bewegingen. Door het oefenen van houdingen en ademtechnieken ontwikkelen we kracht en souplesse. Deze les heeft een positieve invloed op je gemoed en innerlijk.

Kleuterdans

De dansertjes leren op een leuke manier met hun lichaam te bewegen op muziek. Er wordt vertrokken vanuit de leefwereld van het kind. We werken aan danspasjes, expressie en lenigheid op allerlei muziekstijlen. De les is een mooie voorbereiding op klassiek ballet of moderne dansstijlen. Deze les is voor dansertjes van de 2e en 3e kleuterklas.

Klassiek ballet

Klassiek Ballet vormt een stevige basis voor andere dansstijlen. De les begint met oefeningen aan de barre,daarna in het midden en de les eindigt met krachtige sprongen en sierlijke danscombinaties. Er wordt gewerkt aan lichaamshouding, muzikaliteit, flexibiliteit, uitstraling, kracht en elegantie. Ballet kan je volgen vanaf het 1e leerjaar. De indeling is volgens niveau.

Was het je kinderdroom om ballet te volgen of heb je als kind ballet gevolgd en lig je nu al een tijdje stil? Dan is de les Ballet Volwassenen vast iets voor jou.

Streetdance

Op RnB en Hiphop muziek maken we flitsende en dynamische dansbewegingen. Deze les kan je volgen vanaf het 4e leerjaar.

Jazz

We starten met een leuke opwarming, daarna zijn er oefeningen voor spierversterking, flexibiliteit, coördinatie en houding, waarna we overgaan tot actief dansen. Verschillende stijlen komen aan bod zoals funk, modern-jazz, musical, street,…

Moderne Dans

In Moderne Dans voeren we vrije en expressieve dansbewegingen uit met een basis van ballet. Zwaartekracht, ademhaling, ruimtegebruik, (off)balance en ritme zijn van belang in deze meeslepende dansstijl. Deze les kan je volgen vanaf het 4e leerjaar.

Workshops

Dansstudio Indigo nodigt regelmatig professionele docenten uit naar de school om je te laten kennismaken met nieuwe stijlen en invloeden . Dit is geen lessenreeks, hiervoor kan je apart inschrijven. Het programma is te vinden op de website onder de rubriek nieuws

Compagnie

Hier leren we choreografieën in verschillende dansstijlen. De uitvoerende kwaliteiten van de dansers worden versterkt door deelname aan wedstrijden en optredens. Dit is enkel voor getalenteerde, geselecteerde dansers. Deze dansers hebben toegang tot de les Danstechnieken. We hebben twee teams: Tienercompagnie en Compagnie.

Prijzen

Prijzen Lidgeld (verzekering inclusief)

Basis prijs per semester:
Lessen van 45 min: 80€
Lessen van 1u: 85€
Lessen van 1u15 of 1u30: 90€

Basis prijs per jaar:
Lessen van 45 min: 150€
Lessen van 1u: 160€
Lessen van 1u15 of 1u30: 170€

Pakket prijs per jaar (voordeliger)
DUO (2 reeksen): 320€
TRIO (3 reeksen): 465€
QUATTRO (4 reeksen): 575€
ALL-IN (5 of meer reeksen): 675€

Rekeningnr: BE54 0015 7703 5797

Het is mogelijk om een gratis proefles te boeken. Contacteer ons voor meer info

Inschrijven

Inschrijven kan op de inschrijvingsdag, op de opendeurdag, telefonisch of per email.
U kunt het lidgeld overschrijven op het rekeningnummer van Dansstudio Indigo met de vermelding van de naam van de cursist en de cursus. Let op: het aantal plaatsen per cursus is beperkt. Inschrijven is pas definitief na betaling.*

Rekeningnummer Dansstudio Indigo: 001-5770357-97


* Met de betaling van het inschrijvingsgeld gaat u akkoord met het huisreglement van Dansstudio Indigo. Het lesuniform is verplicht.

 

Stokerijstraat 56 - 8800 Roeselare - +32 (0) 474 99 68 98 - info@indigodans.be
site by making pages